Grand Ayatollah Hosseini Nassab

 
 
         
   

   
Biografi
Kur'ani
   
Librat
Fotografitë
   
Organizatat
kontakt
   
         
 

 

 

Grand Ayatollah Hosseini Nassab

 

Data e lindjes: 22 Nentor 1960

Shteti: Kanada

Themeluesit e 22 organizatave

Autori i 144 librave

Presidenti i Qendrës Islamike në Hamburg

Presidenti i Shoqatës Shia Kanadeze Islame

 

certifikatë

 

Leksion në konferencën botërore në Kore

Grand Ayatollah Hosseini Nassab

dhe
Udhëheqësi botëror i Sikhizmit

 

Grand Ayatollah Hosseini Nassab

dhe
Udhëheqësi botëror i njerëzve Alavi

 

Leksion në konferencën e paqes në Seul

Leksion në Toronto, Kanada
Muharrem